SNOW ART by Simon Beck...Spectacular snow drawings..!!


Ο καλλιτέχνης Simon Beck πρέπει να αγαπά πραγματικά το κρύο!  Περνάει τις μέρες με αργό βάδισμα μέσα στο  το χιόνι σε raquettes (χιονοπέδιλα), δημιουργώντας αυτές τις εντυπωσιακές μορφές τέχνης στο χιόνι. Εργαζεται για 5-9 ώρες την ημέρα, κάθε  κομμάτι είναι συνήθως στο μέγεθος των τριών γήπεδων ποδοσφαίρου! Οι γεωμετρικές μορφές κυμαίνονται σε μαθηματικά μοτίβα και σχήματα που δημιουργούν εκπληκτική, μερικές φορές 3D, μορφή, όταν παρατηρείται από υψηλότερα επίπεδα.

Το πόσο καιρό αυτά τα υπέροχα γεωμετρικά σχήματα επιβιώσουν  εξαρτάται εντελώς από τις καιρικές συνθήκες. Τα σχέδια και οι ανασχηματισμοί του καλλιτέχνη αλλάζουν καθώς νέο χιόνι πέφτει, μερικές φορές δεν μπορεί να τελειώσει ένα κομμάτι και αυτό οφείλεται σε σημαντικές συσσωρεύσεις κατά την διάρκεια της νύχτας. Το ενδιαφέρον είναι, είπε, "Ο κύριος λόγος που τα φτιάχνει είναι γιατί δεν μπορεί πλέον να γυμναστεί σωστά λόγω προβλημάτων με τα πόδια του, έτσι με το αργό βάδισμα στο χιόνι  είναι ο λιγότερο επώδυνος τρόπος για να ασκείται. Σταδιακά, ο λόγος που έγινε η φωτογράφηση τους, ήταν για να αγοράσει μια καλύτερη φωτογραφική μηχανή!!"   Υπέροχη τέχνη για χάρη της άσκησης!
Η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Beck (εκτός από κουράζεται υπερβολικά) είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να μειωθεί η ορατότητα των δικών του κομματιών, όταν αρχίζει και τελειώνει ένα κομμάτι. Μερικές φορές, θα μπορούσε να δουλεύει όλη την ημέρα μόνο και μόνο για να το δει να  καλύπτεται από φρέσκο χιόνι κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σε άλλες περιπτώσεις, τελειώνει το κομμάτι κατά το ηλιοβασίλεμα και δεν έχει αρκετό φως απομένει για να φωτογραφίσει το έργο του σωστά. Όμως, η αδυναμία να προβλέψει το αποτέλεσμα είναι μέρος της διασκέδασης!!






Δείτε την επίσημη σελίδα του στο FACEBOOK και κάντε like!!








Comments

  1. Πω! Πω!
    "Κόλλησα" τώρα!!!
    Δεν έχω λόγια!!!
    Φιλάκια!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you for your comment!!!
With love...xoxo

Popular Posts