Τα απαραίτητα της γκαρνταρόμπας

84bd8bd55711fc1be7650ea3945868c3_xl

Κάθε σεζόν,όταν καλούμαστε να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, συχνά τυχαίνει να παρασυρθούμε από τις τάσεις και τα trends που επικρατούν και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αγοράζουμε ρούχα, τα οποία αφενός δεν μπορούμε να τα φορέσουμε και την επόμενη χρονιά, και αφετέρου δεν μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα μας. Ποιά είναι όμως τα ρούχα και αξεσουάρ "κλειδιά" στα οποία αξίζει να επενδύουμε και τα οποία αποτελούν τη "βάση" για την δημιουργία πολλών και διαφορετικών outfits?

1.καπαρντίνα


Η καπαρντίνα μας φέρνει αυτόματα στο νου την Jackie Kennedy, fashion icon που συνήθιζε να φορά το ρούχο αυτό. Μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα, φορεμένη είτε το πρωί, είτε και με βραδυνό ντύσιμο, απλά προσθέτοντας ψηλά παπούτσια. Αξίζει να επενδύσετε σε μια κλασσική Burberry, αλλά εξίσου κλασσικές καπαρντίνες μπορείτε να βρείτε στα Marks and Spencer και στο Zara.

καπαρντίνα Burberry

2. Little Black Dress


Κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της το διαχρονικό αυτό φόρεμα! Μπορεί να σας βγάλει πάντα ασπροπρόσωπες τις μέρες που απλά δεν έχετε τι να φορέσετε, ενώ αν πειραματιστείτε με διάφορους συνδυασμούς, δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Αν δεν είστε φαν του μάυρου χρώματος, προτιμήστε κάποιο άλλο, αρκεί να είναι σε απλή γραμμή.

φόρεμα Topshop

3.Coctail ring


Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό δαχτυλίδι είναι απαραίτητο αξεσουάρ για λιτές αλλά glamorous εμφανίσεις. Δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό ή όχι, αλλά πως θα το συνδυάσετε και φυσικά το σχέδιό του.

Δαχτυλίδι Luna Nera

4. Oι κλασσικές γόβες


Επενδύστε σε ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες καλής ποιότητας, τις οποίες μπορείτε να φορέσετε πολλές σεζόν. Προτιμήστε σχετικά χαμηλό τακούνι και με ελαφρώς μυτερό σχέδιο μπροστά. Κανένα ψηλοτάκουνο παπούτσι δεν κολακεύει καλύτερα το πόδια από τα kitten heels, που το τακούνι τους κυμαίνετε απο 6-8 εκατοστά.

vintage γόβες Vassilis Emmanuel Zoulias

5. Oversized γυαλιά ηλίου


Ακόμα και αν δεν είστε φαν αυτών των γυαλιών, ένα ζευγάρι είναι πάντα απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σας. Το σχέδιο τους ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και στυλ, είναι θυληκά και φυσικά αναγκαία για να αποφύγετε "αδιάκριτα" βλέμματα.

oversized γυαλιά ηλίου Nasty Gal

6. Οτιδήποτε vintage


Κάντε επιδρομή στην ντουλάπα της γιαγιάς και ανακαλύψτε θυσαυρούς! Οτιδήποτε μπορεί να φορεθεί σήμερα και να προσαρμοστεί στο γούστο σας είναι καλοδεχούμενο. Εναλλακτικά αναζητήστε σε sites για ρούχα που έχουν τον αέρα μιας άλλης εποχής.

 

φόρεμα chicwish

7.Γούνα


Ένα κλασικό σχέδιο και μιας καλής ποιότητας τεχνητή γούνα είναι απαραίτητη στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μεταμορφώνει το πιο απλό outfit και είναι άκρως εντυπωσιακή στις βραδυνές σας εξόδους.

γούνα Topshop

8.ψηλόμεσο τζιν


To ψηλόμεσο τζιν σας χαρίζει εκτός από έξτρα πόντους ύψους και πολλές δόσεις στυλ!Έχει επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, παρόλο που είναι ένα κλασσικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κάντε μια βόλτα απο την Αμερικάνικη αγορά ή κοιτάξτε σε site όπως το urbanoutfitters.

τζιν urbanoutfitters

 More in www.artnouveau.com.gr

Comments

Popular Posts